Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

“Naradel - Η μάχη της Σκιάς και τα αρχαία μυστικά” της Angela Pitlinger


Σε μια εποχή όπου η μαγεία ανοίγει τα φτερά της και μας παρασέρνει πετώντας μας μακριά, σε έναν εξωτικό κόσμο, στον οποίο η φαντασία των ονείρων γίνεται πραγματικότητα και τα οράματα έχουν χρώμα και ψυχή, ένα αγόρι γεννιέται, με μοναδικό σκοπό να πολεμήσει το κακό που προσπαθεί να κυριαρχήσει για μια ακόμη φορά.
Ο διάδοχος του Νάραντελ, είναι η ελπίδα και ο μοχθηρός Ντράντινγκ, η καταστροφή. Από το Τάγμα των μεγάλων μάγων Μάνταφαρ, ένας ξεχωρίζει από τους άλλους και δίνει μια μεγάλη μάχη εναντίον του τρόμου και της μοχθηρίας της Σκιάς, στο χάσμα του Αντάν, εκεί όπου οι ψυχές είναι φυλακισμένες και το μονοπάτι της σωτηρίας έχει γκρεμιστεί. Ο οραματιστής Ρελίκ, από το νησί του Κρόνου αντιλαμβάνεται ότι το κακό έχει ήδη κατοικήσει εκεί και μαζί με τους δύο αδελφικούς του φίλους ανακαλύπτουν μια ομαδική δολοφονία και καλούν τις φυλές του Νάραντελ να βοηθήσουν, για να εξιχνιάσουν το μεγάλο έγκλημα.
Κοντά στο κάστρο σε ένα μικρό δάσος, ένας ξυλουργός βρίσκει νεκρή μια γυναίκα, όπου την προηγούμενη νύχτα είχε γεννήσει ένα κορίτσι. Το όνομα της είναι Νία και η μοίρα της επιφυλάσσει ένα μεγάλο μυστηριώδες παιχνίδι.

Angela G. Pitlinger
"Naradel - Η μάχη της Σκιάς και τα αρχαία μυστικά"



2 σχόλια:

ΛΥΚΑΩΝ ΕΛΛΗΝ είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ !!!!
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!

Angela G. Pitlinger είπε...

σε ευχαριστώ πολύ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...