Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αξιοσημείωτη Κριτική για το βιβλίο NARADEL από τον κMichael Kotsarinis 28/09/2011


Πρόκειται για μια κριτική που έγραψε ένας από τους αναγνώστες του βιβλίου NARADEL.Ευχαριστούμε τον κ.Michael Kotsarinis για το σχόλιο του και αναμένουμε τα δικά σας σχόλια.


<<Μια καθόλα αξιοπρεπής και ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο φανταστικό μυθιστόρημα. Έχει όλα τα στοιχεία του είδους, μαγεία, περίεργα πλάσματα, αρχαία μυστήρια κλπ. Εκείνο που διαφοροποιείται αρκετά είναι η εμφανώς διττή φύση των χαρακτήρων. Από τη μια ήρωες του μυθιστορήματος από την άλλη άνθρωποι με την πεζή έννοια του όροι και όχι την εξιδανικευμένη που συναντάμε συχνά στη λογοτεχνία του φανταστικού. Είναι επίσης προφανές ότι η συγγραφέας έχει βάλει στο χαρτί ό,τι ακριβώς πηγάζει από μέσα της χωρίς να προσπαθεί να ωραιοποιήσει τη φόρμα. Και αυτό είναι αρκετά σπάνιο προσδίνοντας στο βιβλίο μια πιο «πραγματική» νότα και όχι μια τυποποιημένη, «λουστραρισμένη» μορφή, ίδια με πολλούς άλλους συγγραφείς.
Η αίσθηση που μου άφησε τελειώνοντάς το είναι όχι αυτή ενός βιβλίου αλλά ενός παραμυθιού που μου διηγήθηκε μια φίλη και αυτό προσωπικά μου άρεσε, είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι και περιμένω το δεύτερο μέρος της τριλογίας. Προτείνω να το διαβάσετε!>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...