Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΥ

Είναι ένα εξαιρετικό έργο που πραγματικά βάζει τον αναγνώστη σε βαθιές σκέψεις ξυπνώντας του αναμνήσεις όπου έχουν παρασυρθεί από τον ξεχασμένο χρόνο. Εκφράζονται συναισθήματα με τον πιο λεπτομερή και αφηγηματικό τρόπο. Βλέπουμε την μοναξιά προσπαθώντας να διαβούμε τα μυστικά μονοπάτια της ψυχής. Βλέπουμε ανθρώπινες συμπεριφορές που μας είναι τόσο γνώριμες και γινόμαστε ένα με τον έρωτα, την αγάπη, την απογοήτευση, τη μελαγχολία και την ενοχή….
Μια βόλτα ξεχωριστή από όλες τις άλλες…….
Μια στροφή στα περάσματα της ζωής…….
Μια ανακάλυψη του χαρακτήρα μας…..
Όνειρα ξεχασμένα που με τα χρόνια βυθίστηκαν στα βάθη του δικού μας ωκεανού… πράγματα, πρόσωπα, καταστάσεις, σχέσεις και σκέψεις όπου η ρουτίνα τις καθημερινότητας τα βούλιαξε και τα έθαψε στα άδυτα του νου μας.
Όλοι δίνουμε τη δική μας μάχη και όλοι κρύβουμε μέσα μας μυστικά, ενοχές και σημάδια ψυχής…….
Το βιβλίο ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ…(είναι κομμάτι του ίδιου μας εαυτού)
με συγκίνησε, με άγγιξε και δάκρυσα από τα απερίγραπτα συναισθήματα που μου χάρισε.
Βόλτα στο φεγγάρι λοιπόν… μια διαδρομή όπου θα πρέπει να βαδίσουμε όλοι προς τα εκεί και να νιώσουμε τη λύτρωση της απόδρασης.
Ένα κουτί με ένα μυστικό που οδηγεί σε δαιδαλώδης λαβύρινθους…. Το ποιο?? Θα πρέπει να το ανακαλύψετε μόνοι σας.
Ένα μεγάλο μπράβο στον συγγραφέα Δημήτρη Νίκου που μας χάρισε μέσα από την δική του πένα και κομμάτι του εαυτού του ένα τόσο αξιέπαινο έργο.
Δημήτρη περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το επόμενο έργο για να μας ταξιδέψεις αποκαλύπτοντας μας και άλλες πτυχές της καρδιάς σου.
Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


1 σχόλιο:

Δημήτρης Νίκου είπε...

Άντζελα, δεν είχα δει ότι έγραψες και στο ιστολόγιό σου για τη "Βόλτα" μου...!! Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα τόσο καλά λόγια σου και πραγματικά χαίρομαι που σου άρεσε το βιβλίο μου και που μέσα από αυτό πήρες πράγματα όμορφα :) Να είσαι πάντα καλά!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...