Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το βιβλίο  «Ταξίδι στην ομίχλη» είναι ένα μυθιστόρημα που όταν ο αναγνώστης ξεκινήσει το διάβασμα θα δει ότι αντιπροσωπεύει μια αληθινή ύπαρξη, μια αληθινή ιστορία όπου μέσα από την εξαιρετική και πλούσια λογοτεχνική γραφή την κάνει να ξεπερνάει κάθε όριο και δεδομένο.  Οφείλω να πω ότι είναι ένα βιβλίο όπου κατά την γνώμη μου αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα μιας μητέρας, ως ένα σημείο. Εκεί όμως που το σημείο και τα όρια ξεκινούν, ανοίγεται ένα άλλο μονοπάτι, δίχως επιλογές δείχνοντας μας την πραγματικότητα του χρόνου όπου ποδοπατάει κάθε όνειρο αλλά και εμάς τους ανθρώπους.
Μια γυναίκα, η Τάνια όπου παντρεύτηκε και έβλεπε την προσωπική της ζωή και τον έρωτα να σβήνει. Ένας γάμος απάτη, μια «γυάλινη βιτρίνα» και τα χρόνια να περνάνε γρήγορα. Μια ψυχή που έκανε τα πάντα για τους άλλους, αλλά για αυτή τίποτα. Μέσα από το βιβλίο βλέπουμε αλήθειες ζωής, όταν μια γυναίκα γίνεται μάνα και τα όνειρα της να ναυαγούν. Ήταν ένας ήρωας που κρατούσε σταθερά την οικογένεια…….
Μια ερωμένη που έθαψε τον ίδιο της τον εαυτό ξεχνώντας τι θα πει άγγιγμα, πάθος, έρωτας, σκίρτημα ………….
Μια μητέρα που καταπάτησε τα θέλω της για το καλό των τριών παιδιών της αλλά και του άντρα της……………
Μια γυναίκα που αντιπροσωπεύει τις περισσότερες μητέρες όπου προσπαθούν να ξεφύγουν από το δικό τους τρελοκομείο και η μόνη διαφυγή για να νιώσουν ζωντανές είναι η εργασία………….
Ξαφνικά όμως εκεί όπου ζούσε σε μια συνηθισμένη κατάσταση χειμερίας νάρκης, όλη της η ζωή ανατρέπεται. Μια αίσθηση πνοής και ένα πικάντικο παραμύθι ξεδιπλώνεται καθώς μέσα από ένα αθώο παιχνίδι ξυπνάει μια ολέθρια σχέση και μας ταξιδεύει ως την Πορτογαλία. …….
Πρόταση που μου άρεσε, αλλά λίγο δύσκολο να το τηρήσουμε….. «Ζήσε με τα θέλω τα δικά σου και όχι με τα πρέπει των άλλων»
Μπράβο Κάκια για το υπέροχο Ταξίδι στη ομίχλη!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...